Ontvang GRATIS per e-mail het filmprogramma van Filmhuis Den Haag! U kunt zich voor één of meerdere e-mailingen aanmelden. Velden met een sterretje dient u verplicht in te vullen.

U kunt geheel vrijblijvend extra informatie aan ons doorgeven, zoals uw geboortedatum en postcode, zodat wij u op maat kunnen informeren. Om te voorkomen dat onze berichten in uw spamfilter terechtkomen, dient u het afzendadres filmhuisdenhaag@mailinglijst.nl toe te voegen aan uw lijst van veilige afzenders.

Filmhuis Den Haag zal uw gegevens niet aan derden ter beschikking stellen. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het toezenden van programma-informatie en uitnodigingen van Filmhuis Den Haag.
Hieronder ziet u de beschikbare e-mailingen van Filmhuis Den Haag. Kies minimaal één mailing en ga door naar het volgende scherm.
Dit is een introtekst voor ACCOUNTS scherm, bevat eenvoudig aanklikbare publieke en actieve accounts. Enkel voor abonnees met multi-accounts abonnement.

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks per e-mail het filmprogramma van Filmhuis Den Haag!
Bent u werkzaam in het onderwijs? Meld u dan (ook) aan voor onze educatie nieuwsbrief.

Hieronder ziet u de beschikbare e-mailingen van Filmhuis Den Haag. Kies minimaal één mailing en ga door naar het volgende scherm.
Powered by: MailingLijst