Ontvang GRATIS per e-mail het filmprogramma van Filmhuis Den Haag! U kunt zich voor één of meerdere e-mailingen aanmelden. Velden met een sterretje dient u verplicht in te vullen.

U kunt geheel vrijblijvend extra informatie aan ons doorgeven, zoals uw geboortedatum en postcode, zodat wij u op maat kunnen informeren. Om te voorkomen dat onze berichten in uw spamfilter terechtkomen, dient u het afzendadres filmhuisdenhaag@mailinglijst.nl toe te voegen aan uw lijst van veilige afzenders.

Filmhuis Den Haag zal uw gegevens niet aan derden ter beschikking stellen. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het toezenden van programma-informatie en uitnodigingen van Filmhuis Den Haag.

Bent u FilmVriend of HuisVriend? Kies hier de juiste mailing en ga door naar het volgende scherm.

Dit is een introtekst voor ACCOUNTS scherm, bevat eenvoudig aanklikbare publieke en actieve accounts. Enkel voor abonnees met multi-accounts abonnement.
Filmhuis Den Haag

We zijn blij dat u onze Vriend bent en houden u graag op de hoogte van onze speciale Vriendenacties en mooie programma's.
Vanwege de nieuwe privacywetgeving (AVG) hebben wij uw toestemming nodig om u de maandelijkse Vriendenmailing te mogen (blijven) sturen. Wilt u deze blijven ontvangen? Dan kunt u zich hieronder inschrijven. 

Bent u FilmVriend of HuisVriend? Kies hier de juiste mailing en ga door naar het volgende scherm.

Powered by: MailingLijst